1. Kasutamu Customs Litsentsileping

1.1 See dokument on Kasutamu.eu litsentsileping mis sõlmitakse kasutaja (“Sinu”) ja Kasutamu Customs OÜ vahel. Kasutamu veebipoes müüdavate toodete kasutustingimused on välja toodud allpool. Kasutamu veebisaidil olevate 3D mudelite ja skaneeringute kasutamisel teadustate endale et, olete läbi lugenud ja teadlik allpool välja toodud kasutustingimustest. Kasutustingimustega mitte nõustudes puudub teil luba osta, alla laadida ja kasutada meie veebipoe Tooteid.

1.2 Kasutamu Customs pakub digitaalseid mudeleid ja 3D skänne enda veebilehel (www.kasutamu.eu) printimise ja pöördprojekteerimise eesmärgil. Meie ettevõte on peamiselt motospordi suunitlusega aga katsume tulevikus hõlmata ka haruldasi juppe.

3D mudelitega kaasnev litsents ei anna teile seaduslikku õigust antud tooteid edastada või müüa.

1.3 Kõik materjalid, kujundus ja toodete esitlus on Kasutamu Customs veebipoes on Kasutamu Custom OÜ vara. Mõned mudelid võivad sisaldada graafilisi detaile nagu logod ja toote nimed- selliseid detaile võite kasutada oma ärangemise järgi.

1.4 Nii eraisikud kui ka ärid võivad 3D skänne ja mudeleid kasutada ainult teadus- ja arenduslikel eesmärkidel.

1.5 Mitte mingil juhul ei tohi:

– Müüa ja jagada neid 3D skänne ja mudeleid modifitseerimata kujul

– Müüa 3D skänneeringust või mudelitest prinditud või valatud detaile.

– Jagada 3D skänne ja mudeleid 3D ja foto-kiosk programmides.

–  Müüa või jagada 3D skänne ja mudeleid “print on demand” ettevõtetele (tassid, t-särgid, hiirematid jne.)

– Kasutada tasuta jagatud 3D mudeleid ärilisel eesmärgil omamata meie poolset luba selleks

– Segada turvalisust või muul viisil kuritarvitada, häirida, liigselt koormata või püüda saada volitamata juurdepääsu Kasutamu Customs poe veebisaidile või selle veebisaidiga ühendatud süsteemiressurssidele või võrkudele.

– Jagada 3D skänne ja mudeleid Open-Source platvormidel

1.6 Kasutamu Customs pood austab nende klientid isikuandmete privaatsust, kellega suhtleme. Kasutamu Customs pood ei avalda nende liikmete ega veebisaiti külastavate isikute isikuandmeid. Ilma teie eelneva nõusolekuta ei saadeta teile uudiskirju ega pakkumisi. Ostja esitatud teavet kasutatakse ainult tehingu lõpuleviimiseks, toote kohaletoimetamiseks ja klienditeenindusega seotud probleemide lahendamiseks.

1.7 Kasutamu Customs toodetega kaasnev risk ja vastutus jääb kliendi kanda.

Kasutamu Customs pood ei kinnita ega garanteeri, et sait või selle kaudu allalaaditav sisu on vaba viirustest või sarnasest destruktiivsest saastumisest.

1.8 Kasutamu Customs OÜ ei vastuta mis tahes juhuslike, kaudsete, karistatavate, näitlike ega kaudsete kahjude eest ning kahjude tõttu saamata jäänud tulu, katkestuse, äriteabe kadumise, andmete kadumise või muu rahalise kahju eest seoses mis tahes nõude, kaotuse, toimingu, hagi, kahju või muu toiminguga, mis tuleneb käesolevast litsentsist või sellest tulenevalt, sealhulgas Kasutamu Customs OÜ poe veebisaidi, materjalide või nende osade kasutamise, juurdepääsu või mis tahes teile käesolevaga antud õiguste, isegi kui meid on sellise kahju tekkimise võimalusest teavitatud, olenemata sellest, kas tegu põhineb lepingul, deliktil (sh hooletus), intellektuaalomandi õiguste rikkumisel või muul viisil.

1.9 Nõustute hüvitama ja kaitsma Kasutamu Customs kauplust kõigi Kasutamu Customs kaupluse vastu esitatud nõuete või vastutuse eest, mis tulenevad teie või teie nimel tegutseva isiku poolt käesoleva litsentsi rikkumise puhul.

1.10 Antud litsents on koostatud arvesse võttes Eesti seadusi, ilma nendega vastuollu minemata. Osapooled teadvustavad endale, et kohuse pidamine toimub ainult eestis.

2. Tagastuspoliitika

Kliendil on õigus tagastuseks kui midagi on selgelt viga tootega. Tagastus aksepteeritakse kui meid teavitatakse 7 päeva jooksul peale ostu- probleemide esinemisel palume koheselt teada anda.

Juhul kui tegemist on meie poolse veaga ja oleme nõustunud tagastusega tuleb kliendil hävitada kõik ostetud failid. Sellisel juhul tuleb allkirjastada tagastusdokument milles nõustute, et teil pole enam õigus kasutada ega hoiustada antud faili.

 Küsimuste tekkimise puhul võtke kindlasti ühendust enne ostu.  Aitame meeleldi lahendada toote alaseid küsimus.

EMAIL

Probleemide korral võtke ühendust poe e-mailiga: kasutamucustoms@gmail.com

AADRESS

Ehte 5-72

10318

Tallinn

Harjumaa

Estonia