3D printimise teenus

Saame rõõmuga teavitada, et nüüdseks lisandus meie seadmete hulka ka Ender V3 S1 pro 3D printer mis võimaldab printida kuni 220x220x270mm’seid detaile. Tänu sellele saame prototüüpide tegemise ja fabritseerimise viia uuele tasemele! 

Mehaaniku teenus

Tänu laiale kokkupuutele erinevate seadmetega nii maal kui ka merel, on meil võimekus ka paradada keerulisemaid konstruktsioone. Autode ehituse juures omame kokku puudet kõikide mehaaniliste sõlmedega nii mootorist kuni taga diffrini välja. Laevamehaaniku haridusest tulenevalt oleme läbi viinud erinevaid remont töid laevadel tänu millele suudame parandada erinevaid pumpasid, klappe, separaatoreid, mootoreid ja teisi enamikes süsteemides kasutuses olevaid seadmeid ning sõlmi.

Teenuse maksumus: 35.- €/h

Metalli treimine

Meie töökoda on varustatud IZHMASH 1I611P pingiga mis võimaldab treida väiksemaid detaile. Kõikide custom poltide, pukside kui ka fittingu muredega võib julgelt meie poole pöörduda- oleme suuteliseld enamus probleemidele lahendust pakkuma.

Teenuse maksumus: 40.- €/h

Suurtemate projektide puhul hind kokkuleppel!

Värvilise metalli keevitamine

Keevitamisel kasutame TIG (Tungsten Inert Gas) tehnoloogiat kus kaarleek tekitatakse wolfram elektroodiga ning lisametalli ette andmine toimub käsitsi. Antud viisil on võimalik keevitada erinevaid värvilisi metalle jättes seejuures tugeva ja puhta õmbluse. 5 aastase kogemuse vältel oleme keevitanud erinevate projektide raames nii alumiiniumi kui ka roostevaba terast. Suurtematest töödest saab näiteks välja tuua käigukasti koja ja erinevate õlleankrute keevitamise.

Teenuse maksumus: 40.- €/h

Suurtemate projektide puhul hind kokkuleppel!

Musta metalli keevitus

Detailide kokku keevitamisel kasutame MIG (Metal Inert Gas) tehnoloogiat kus automaatselt peale antav traat sulatatakse keevitatava metalli pinnale gaasikeskonnas. Korraliku eeltöö juures on tulemuseks puhas ja tugev õmblus. Pea 10ne aastase kogemuse juures oleme keevitanud nii auto keredest kuni suurte metallkonstruktsioonideni välja.

Teenuse maksumus: 35.- €/h

Suurtemate projektide puhul hind kokkuleppel!